De introductieweek van studentenvereniging [‘endzjin] S.V.E.I.A. is ook dit jaar een groot succes! 150 nieuwe studenten mochten weer eens het studentenleven van Almere gaan ontdekken, onder begeleiding van ons en de rest van [‘endzjin]. [P.H.D.A.] Eximia mocht zich alweer voor de tweede maal aan de (potentieel) nieuwe leden van de vereniging presenteren. Dat is toch niet slecht, aangezien wij nog geen jaar erkend zijn! Eximia zou Eximia niet zijn, als wij het niveau niet elk jaar een trede hoger zouden willen brengen. Zie daarom hier de nieuwste introductiefilm van ons Dispuut!

Gedurende de introductieweek is het gebruikelijk dat de Disputen zich op de woensdagavond mogen presenteren. Ieder Dispuut krijgt een paar minuten de tijd om zichzelf kenbaar te maken. Onze presentatie hield een kleine introductie in van de kernwaarden van ons Dispuut. Uit ervaring blijkt dat de Disputen elk een eigen introductiefilmpje maken ter promotie van hun Dispuut. Een paar minuten film zegt immers meer dan 1000 woorden.

Vind je het een tof filmpje? Vergeten ons dan niet te liken of sharen etc. Hierdoor kunnen wij ons nog verder promoten, dus alle hulp is welkom. Volgend jaar augustus zal er hoogstwaarschijnlijk weer een nieuwe introductiefilm verschijnen van ons Dispuut. Houd daarvoor onze website in de gaten, of abonneer op ons Youtube-kanaal!